foradia mediambient

Alcoi surt amb l’Orgull

Alcoi va acollir el divendres 28 de juny una concentració pels drets i llibertats de les persones LGTBI a la porta de l’Ajuntament

La ciutat es va sumar el darrer divendres de juny a la manifestació pels drets de les persones LGTBI

La concentració del 28 de juny, organitzada pel col·lectiu LGTBI Mariola, amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi, es va donar amb motiu de la celebració a tot el món del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. L’Ajuntament d’Alcoi es va sumar col·locant la senyera multicolor, representativa d’aquest col·lectiu, al balcó de la casa Consistorial, i donant suport a la reivindicació.

Com va afirmar la nova regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia: “El dia de l’orgull LGTBI és una reivindicació inclusiva que pretén defensar els drets i les llibertats d’un col·lectiu social. Al costat de totes aquestes persones, com no podia ser d’altra manera, està la regidoria per a seguir reivindicant la igualtat, les conquestes socials aconseguides i la llibertat personal de ser com cadascú se sent i estimar, obertament, a la persona que cadascú considere estimar”.

Imatges: Diana Sanus

Font: Marta Gisbert./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *