foradia subscriutegrat

Formació pràctica per a la coordinació i gestió dels incendis forestals

En aquest curs s'han desenvolupat de forma pràctica labors de gestió i informació entre els mitjans aeris i els vehicles de coordinació

El nou regidor de Transició Ecològica i Protecció Civil, Jordi Silvestre, va visitar aquest curs, on s’han desenvolupat de forma pràctica labors de gestió i informació entre els mitjans aeris i els vehicles de coordinació.

Durant aquests dies de finals de juny s’ha realitzat a Alcoi un curs de formació pràctic contra incendis forestals a Alcoi: “Servei de coordinació, observació, anàlisi i planificació per a la lluita contra incendis forestals”.

En concret, han posat en pràctica la coordinació tècnica i operativa dels 4 avions de Coordinació i observació (ACOS), les 7 unitats mòbils d’anàlisis i planificació (UMAP) i els 4 RPAs (Remote Piloted Aircrafs –DRONS-) dels quals disposa aquest Ministeri per a tot el territori nacional.

Organitzat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació juntament amb les empreses Lokimica i Heligrafics, empresa amb un gran nombre d’alcoians, han realitzat aquest curs de formació.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *