foradia subscriutegrat

L’IVAM CADA Alcoi rep la candidatura de 41 creadors

Es portarà a terme a l'IVAM CADA Alcoi una selecció entre els 41 participants per a les ajudes a creadors dedicades a la música, arts i vídeo.

L’IVAM CADA Alcoi ha rebut 41 candidatures per a les tres ajudes llançadora valorades en 30.000 euros per a persones que es dediquen a la música, arts escèniques i el vídeo-art. A més l’ajuda serà perquè els creadors desenvolupen els seus projectes en l’edifici de l’antic Monte de Piedad com a residents.

El jurat estarà format per diverses personalitats rellevants de la UPV Campus d’Alcoi, l’IVAM, la Universitat d’Alacant i la Comissió d’Arts Plàstiques del Consell de Cultura. Avui serà quan el jurat rebrà la documentació necessària de les sol·licituds classificades. D’altra banda el 10 de juliol se celebrarà una reunió en l’IVAM CADA Alcoi per seleccionar i descartar les propostes.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha declarat la importància d’aquesta aposta de l’Ajuntament d’Alcoi: “per al nostre govern l’aposta per la Cultura i els creadors és més que evident i del que no hi ha cap dubte. Hem aconseguit la reobertura del CADA, aconseguint que siga l’IVAM CADA Alcoi, i no solament això, l’estem dotant de contingut i fomentant la participació”.

Serà el 17 de juliol quan es signe l’acte i apareguen els resultats públicament. Cal destacar que és la primera vegada que L’IVAM CADA Alcoi acull aquest acte.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *