foradia subscriutegrat

L’atenció ciutadana, principal objectiu a l’Ajuntament d’Albaida

A Albaida ja s'han distribuït les àrees de govern i s'ha creat la Junta de Portaveus

El divendres passat l’alcalde d’Albaida va presentar la nova estructura de govern municipal. La novetat que aporta és una organització més oberta que se centre en la ciutadania i els serveis públics.

El Govern Municipal estarà dividit en quatre àrees de govern i tres serveis dependents, aquestes seran: l’àrea de coordinació del govern i planificació, que dirigirà l’alcalde, l’àrea de Polítiques, que agrupa Joventut, i Esports, a més de Patrimoni i Turisme.

L’àrea de Model Social i Econòmic contindrà les competències en modernització, participació i planificació estratègica. A més a més s’inclouen Festes, Tradicions i Fira, que estarà sota la supervisió de Josefa Vidal. L’última àrea és la d’Atenció a Persones i a la Diversitat, que continuarà a les mans de M. Àngels Salom.

L’alcalde ha declarat que busquen: “Un govern que pretén posar en el centre de la nostra actuació a la ciutadania i començar afrontar els reptes d’una mirada cap al futur i cap a un nou model de ciutat”.

Cal destacar que una de les novetats més importants és la creació de la Junta de Portaveus, amb la qual es pretén facilitar la participació dels grups municipals. És la primera vegada que es forma a l’Ajuntament d’Albaida una Junta de Portaveus, que es reunirà amb una freqüència mensual.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *