foradia subscriutegrat

Benilloba estrena nova regidora de l’equip de Govern, Elia Julià Ripoll

• Elia Julià Ripoll és la nova edil de l’Ajuntament de Benilloba, pel Grup Municipal de Compromís • La nova edil ha manifestat al ple que “poder treballar pel teu poble des de l’Ajuntament és un honor i una responsabilitat que exerciré amb tota la il·lusió i dedicació”

Elia Julià Ripoll és la nova edil de l’Ajuntament de Benilloba, pel Grup Municipal de Compromís. A partir d’ara, Elia assumeix les competències de Cultura, Sanitat i Benestar Social.

Un ple extraordinari de l’Ajuntament ha servit per a formalitzar el relleu de Juan García Quiñonero qui ha renunciat al càrrec per motius personals.

La nova edil ha manifestat al ple que “poder treballar pel teu poble des de l’Ajuntament és un honor i una responsabilitat que exerciré amb tota la il·lusió i dedicació” i ha afegit “els meus companys de corporació estan fent un treball excel·lent i això el poble ho nota cada dia i jo, des de les responsabilitats que em pertoca assumir, treballaré colze a colze amb tot l’equip de govern”.

Ana Delia Gisbert, alcaldessa de Benilloba ha agraït a Juan García Quiñonero la seua dedicació al poble de Benilloba i el seu treball en l’equip de Govern Municipal i de la mateixa manera ha manifestat el seu agraïment a Elia Julià Ripoll per haver “acceptat el repte de formar part d’aquesta Corporació i de l’equip de Govern” i s’ha mostrat convençuda del seu “compromís amb Benilloba” i de la seua capacitat per a “donar el millor d’ella amb les responsabilitats que li toca assumir”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *