foradia cdturisme

We are not brothers arriba a l’Ivam CADA Alcoi el 13 de juliol

Una nova edició de Corrents Alternes arriba d'ací dues setmanes a la sala alcoiana de l'Institut Valencià d'Art Modern, a partir de les 20 hores

El cicle de música electrònica Corrents Alternes organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi proposa una nova cita pel dissabte 13 de juliol. Serà a les 20 hores quan la formació We are not brothers irrompa a l’auditori de l’IVAM CADA Alcoi, barrejant la millor sonoritat amb l’audiovisual.

Amb l’actuació de We Are Not Brothers en format de banda completa + visuals, l’Ajuntament d’Alcoi posa el fermall d’or a aquest primer cicle de música electrònica, que inicia un nou camí en la programació cultural de la ciutat.

L’estrena del cicle va estar a càrrec de Jaime Pantaleón i va seguir amb BOIRA, el duo format pels músics Ignacio Córdoba i Fernando Junquera “Negro”. Amb l’actuació de WANB es tanca aquest primer cicle, que espera reprendre’s la temporada pròxima.

Durant tot el cicle els artistes han comptat amb la col·laboració de Jordi Sellés, el qual ha realitzat cinc peces de videoloops en la galeria Mitjana Art. També el DJ Moon Dog’s Són, qui ha participat teixint les sessions de música en els previs a les actuacions.

Sobre WANB

We Are Not Brothers (WANB) és una banda de música electrònica post-industrial que naix a Alcoi en 2006. En 2018 van presentar el seu tercer disc, “ III ” (OR39), produït en The Hit-Boutique Studio per David Kano, que ha comptat amb les col·laboracions d’Ana Curra , Hugo Mas i The Suïcide Of Western Culture . Es pot escoltar en qualsevol plataforma digital (com Bandcamp ). “ III ” ha sigut editat per Oraculo Rècords, un segell emergent especialitzat en darkwave i tots els seus subgèneres, amb la intenció de produir vinils icònics d’edició limitada, està masteritzat per Eric Van onterghem en els estudis Prodam Berli , amb artwork de Damià Llorens (Demian) , basat en les fotografies de J Fúria i Jes Orquadi, i es va llançar en una edició especial limitada que es va esgotar en tan sols una setmana des del seu llançament al març. Ha estat catalogat com a millor disc d’electrònica nacional 2018 per a Orbita Magazine i Dj Mag ÉS i TOP15 internacional per a Melody Black Box Ràdio (Itàlia).

Actualment, WANB es troben produint un nou treball que esperen traure en el segon semestre de 2019.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *