foradia subscriutegrat

Els tallers de la Factoria Creativa de l’IVAM CADA Alcoi tornen

Aquests tallers estan dins del cicle Corrents Alternes i van ser ajornats per culpa de la Covid-19.

La Factoria Creativa de l’IVAM CADA Alcoi ha retornat als seus tallers emmarcats dins del cicle Corrents Alternes, que es van ajornar per culpa de la situació provocada per la Covid-19, i que ara torna amb dos propostes per al mes de novembre.

Per als dies 13 i 27 de novembre, des de les 6 de la vesprada fins a les 8, tindrà lloc ‘Electrònic Music Map’ a càrrec de Carlos Gomiz (aka Moondog’s Son). En aquest taller/xerrada s’explicarà com i on buscar música, l’origen dels gèneres, els seus temes més essencials, la seua evolució i cm es reconeixen les últimes produccions, a més de saber entendre com funciona el món de la música electrònica.

Ja per al dissabte 14 de novembre, des de les 10 del matí, fins a les 2 del migdia, la Sala de Tallers de l’Ivam Cada, acollirà el taller: Introducció a la gravació d’àudio i configuració del Home Studio, de la mà d’Álvaro Delgado. Aquest taller està dirigit a qualsevol persona interessada en la gravació d’àudio, com per exemple músics, youtubers, locutors, empreses o persones que necessiten generar continguts d’àudio amb qualitat per a màrqueting, publicitat, comunicació, etc.

La inscripció per als dos tallers és gratuïta però cal omplir un formulari per a poder apuntar-se, ja que les places són limitades.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *