foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Ajuntament inverteix mig milió d’euros més al barri de Els Clots

El govern compta amb una partida de 300.000 euros, més 145.000 euros d'una subvenció de Diputació, per a aquesta segona fase · Actuarà en el clavegueram, conduccions d'aigua i voreres

El Consistori alcoià actuarà en el barri de Els Clots per a adequar el clavegueram i les canalitzacions de l’aigua, al mateix temps que millora les voreres dels carrers afectats, millorant l’accessibilitat. Després d’una primera fase als carrers Llibertat i Els Clots serà el torn de la resta del barri.

El govern municipal ha previst en el pressupost una partida de 300.000 euros per a portar avant aquesta actuació; a aquesta quantitat cal sumar-li una subvenció de Diputació de 145.000 euros. Per tant la inversió total en aquests segons treballs serà de 445.000 euros.

Zona per a vianants

L’edil d’Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, explica que el govern es va comprometre amb el veïnat “a reparar el clavegueram i les canalitzacions i també estudiarem la seua proposta per a la conversió en zona de vianants d’alguns carrers del barri”.

“Continuem actuant per a millorar tots els barris de la ciutat, la xarxa de clavegueram presenta alguns problemes, sobretot, en aquelles parts de la ciutat més antigues, com és el barri de Els Clots, pel que som conscients que calia actuar. Aquesta actuació millorarà la vida de la gent que viu en aquest barri alcoià”, conclou Martínez.

Treballs previs

Les obres de la primera fase de la renovació del clavegueram del barri de Els Clots van ser adjudicades per 149.719,99 euros a l’empresa Sigma Infraestructures SL. Per tant la inversió final serà de 595.000 euros.

El clavegueram del barri de Els Clots era probablement una de les xarxes més antigues d’Alcoi on mai s’havia actuat. En les obres d’aquesta primera fase ja finalitzades s’ha executat una canalització de PVC per a recollir les escomeses que ara van als sis pous del carrer Llibertat i els cinc del carrer Els Clots. L’anterior clavegueram de la xarxa d’aigua potable tenia problemes de fuites i avaries i era de fibrociment. Amb aquesta actuació es va renovar tota la instal·lació amb un anell de canonada de polietilé i escomeses en els habitatges.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *