foradia becasivace

L’Ajuntament d’Alcoi dóna solució al problema de seguretat del Pont de Paules

El Consistori insisteix en la seua intenció d'augmentar les places d'aparcament a la zona · Durant el termini de les obres hi haurà uns desviaments senyalitzats

Amb motiu de l’execució dels treballs de construcció de l’eix per a ciclistes i vianants al pas superior del Camí Caseta Madrid, a partir del dimarts 9 de juliol es procedirà al desviament de la circulació vehicular i de vianants al carrer Mestre José Ribera Montes, en el tram comprés entre els carrers Joan Fuster i La Miraculosa. L’itinerari alternatiu se senyalitzarà convenientment per a evitar possibles molèsties als usuaris i facilitar els desplaçaments.

Els treballs tindran una durada màxima de 8 setmanes. Durant el temps que dure l’obra no es podrà passar per aquest pas però si es podrà accedir per estacionar. Les obres per la construcció d’aquest eix segueixen a bon ritme i en aquest cas es resoldrà un gran problema de seguretat per als vianants i ciclistes que existeix des de fa molt de temps, en concret el pas per sota del ‘Pont de les Paules’.

Indicacions

Els vehicles podran accedir per a estacionar però no podran travessar aquest pas on estaran fent l’obra. Per aquest motiu s’han establert uns desviaments provisionals que estaran degudament senyalitzats. En concret, els vehicles que vinguen per Escultor Peresejo-Pont José Luis González en direcció Batoi deuran baixar per carrer Miraculosa, girar a la dreta per carrer Ibi, a l’esquerra per pujar pel carrer Castalla, fins a incorporar-se de nou a Mestre José Ribera Montes. En el cas del trajecte invers, els vehicles des de Ribera Montes, baixaran per Joan de Joanes, i giraran a l’esquerra per Murillo fins a arribar al carrer Castalla, on baixaran per girar a l’esquerra per Cronista Jordán per incorporar-se a Escultor Peresejo.

Places d’aparcament

Durant aquestes obres l’Ajuntament explica que treballarà per recuperar i augmentar les places d’aparcament que es perden. Després de pintar el carrer València, ara és el torn dels carrers Castro del Río i La Rambla, on hi ha 20 places més amb el nou reordenament dels aparcaments. En aquest tram es guanyen un total de 59 places en una zona residencial i de serveis, mentre es perden 47 en Tirant Lo Blanc, en un tram sense habitatges.

També es guanyaran places d’aparcament en Santa Rosa, en passar-se a aparcar en bateria en els carrers Benimarfull i Metge Manuel Rodríguez; en concret, hi haurà 10 places més.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *