foradia subscriutegrat

El centre i la Zona Alta tindran almenys 80 noves places d’aparcament

La regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament d'Alcoi té previst posar en marxa actuacions per a augmentar les places en aquestes zones de la ciutat

Segons han anunciat des de l’Ajuntament d’Alcoi, des de la regidoria de Mobilitat està prevista dur a terme actuacions per augmentar el nombre de places d’aparcaments en zones del Centre i la Zona Alta. Concretament es volen crear almenys 80 noves places.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és millorar i reordenar espais que ja s’estan utilitzant d’aparcament per a optimitzar-los.

En la placeta Les Eres s’enquitranarà l’aparcament existent i s’habilitarà un solar en el carrer Sant Bonaventura, en el qual es crearan unes 35 noves places.

En el carrer Sant Joan es consolidarà l’aparcament que està a la part baixa del carrer, tram comprés entre els carrers Barbacana i Sant Josep. Se senyalitzaran les places per a ordenar l’aparcament, ja que aquest solar ja s’utilitza com aparcament de forma desordenada i després d’aquesta actuació hi haurà 45 places.

La Beniata també és una de les zones que es contempla actuar, concretament en la zona de l’antiga Maquinaria Ceres, en la qual s’habilitaran 45 noves places en un nou aparcament.

L’Ajuntament també estudia la possibilitat d’actuar a l’aparcament del carrer Torre de les Maçanes perquè siga rotatori, és a dir, s’aparcarà durant un temps limitat en horari comercial, per a facilitar que l’utilitze més gent.

A hores d’ara, la primera fase del futur aparcament que s’habilitarà en la zona de La Riba ja s’està planificant i tindrà entre 60 i 70 places d’estacionament, incloent-hi les destinades a persones amb mobilitat reduïda.

Els terrenys en els quals es realitzarà aquest nou pàrquing són propietat de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl, i segons l’Ajuntament, les negociacions per a traspassar-los la titularitat estan molt avançades.

Les primeres fases suposaran entre 150 i 200 places noves, unes xifres que podrien duplicar-se en el futur si es prolongara l’aparcament a uns terrenys que actualment són particulars.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *