foradia subscriutegrat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat engega les rutes de contacontes

L'activitat, amb primera parada en Millena, recorrerà 14 municipis més de les nostres comarques

La Mancomunitat de municipis de l’Alcoià i El Comtat proposa una nova edició de contacontes. Després de l’11 de juliol a Millena, el relleu l’agafa l’Orxa, fins un total d’una quinzena de municipis.

Benimarfull, Alfafara, Agres, Muro, Cocentaina...La cultura popular promet fer la seua especial aturada estiuenca amb aquesta proposta. La quarta edició consolida aquesta proposta, que guarda com a objectiu la difusió de la cultura popular i llegendes més arrelades a la nostra terra. Altre dels objectius és afavorir l’intercanvi i el coneixement dels diferents municipis, a la vegada que es treballa per la promoció econòmica i les activitats d’oci familiar.

Els millors professionals del teatre i la comunicació donaran forma i vivesa a les històries més secretes, que refrescaran les nits d’estiu a la comarca. Una activitat que s’allargarà fins la tardor, ja que la darrera parada està prevista pel 9 d’octubre a la ciutat d’Alcoi, després de l’Alqueria d’Asnar, Cocentaina i Banyeres de Mariola. Vora quatre mesos de viatge per la cultura del llenguatge i, allò més important, el nostre territori.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *