foradia subscriutegrat

Noves rutes guiades 20Mils de la Mancomunitat

Es tractat d'una programació amb rutes pels municipis de l'Alcoià i El Comtat, que són gratuïtes, però amb places limitades. Començaran en juny fins a desembre de 2021

El departament de Turisme de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat ha presentat la nova programació de les rutes guiades 20Mils. Aquest programa va tindre una gran acollida en l’edició de 2020 i des de la Mancomunitat assenyalen que ràpidament es van esgotar totes les places.

Seran un total de 13 rutes pels diferents municipis de l’Alcoià i El Comtat, que estan pensades per a oferir als participants una experiència arrelada al territori. “És una oportunitat única per a conéixer poble a poble el patrimoni històric, cultural, natural i gratronòmic de les comarques, a més dels espectaculars paisatges de les muntanyes i valls”, expliquen des de la institució.

El pobles que es visitaran durant la programació són: Benasau, Muro, Cocentaina, Alfafara, Banyeres de Mariola, l’Alqueria d’Asnar, Alcoi, Agres, Alcoleja, Gorga, Benirmarfull, Millena i Penàguila.

La primera d’elles tindrà lloc el 12 de juny a Benasau, i l’última serà l’11 de desembre a Penàguila.

Iván Jover, responsable de Turisme de la Mancomunitat, ha destacat que: “l’objectiu de la programació és, a més de donar a descobrir els pobles amb encant que tenim a les comarques, valorar el patrimoni tan ric i variat que tenim. L’arquitectura, les tradicions, la història, la cultura i la gastronomia són l’essència dels pobles i, per tant, són crucials a l’hora de conéixer-los”.

La programació és variada, i hi ha rutes de tota classe, com rutes per a descobrir el patrimoni dels campaners de la zona, rutes oleoturístiques, rutes nocturnes, o turisme ornitològic.

Aquesta és una proposta de turisme, que des de la Mancomunitat volen deixar clar que és segura, ja que tindrà un aforament limitat, per la qual cosa s’ha de fer inscripció, i es compliran les mesures de seguretat que marque la normativa vigent en cada moment. Totes les rutes són gratuïtes.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *