lasarga ajualcoipresuparticipa

Albaida gaudeix de La Fira de Sant Jaume

La Fira d'Albaida se celebrarà del 6 al 30 de Juliol, tot i que alguns actes van tindre lloc unes setmanes enrere, els dies grans començaran el dia 25 de Juliol on tothom podrà gaudir de la Fira i de les "Nits al Palau".

Albaida celebra la Fira de Sant Jaume 2019 del 6 al 30 de juliol. La Fira va començar amb la festa de la regina infantil, on la regina va rebre el pergamí de les Festes 2019.

El pròxim dissabte dia 20 de Juliol tindrà lloc l’acte de coronació de la Regina Major, Itziar Blasco i la Regina Infantil, María Soler a la Plaça Major d’Albaida. A més a més, es presentaran al públic les Corts d’Honor i els Festers de la comissió Festera 2019.

No obstant això, la inauguració serà el dia 25 de juliol amb la cercavila de les dames, festers i la corporació municipal entre altres. L’acte acabarà a l’Avinguda de la Fira amb la Tallada de la cinta que dóna lloc a l’apertura oficial de la Fira.

Entre el programa d’actes, una de les activitats destacades són les “Nits del Palau” amb cinema a la fresca, concert de dolçaina i tabal, monòlegs o la Festa de la Dansà. Cal afegir que també hi haurà discomòbils i el Festival de Bandes de la ciutat d’Albaida.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *