foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Ajuntament d’Alcoi potenciarà la fira del llibre en valencià i artesania del 9 d’octubre

Les entitats comptaran amb un espai propi en l’Àgora adequat a totes les seues necessitats

L’Ajuntament d’Alcoi està treballant per potenciar la fira del llibre en valencià i d’artesania del 9 d’octubre, per això, i buscant recuperar l’essència d’aquesta commemoració hi haurà noves casetes per als llibreters i es dotarà a les entitats solidàries d’un espai propi, que cobreix totes les seues necessitats com és l’Àgora.

Com cada any, a totes les localitats de la Comunitat Valenciana, torna la festivitat del 9 d’Octubre. Des de l’Ajuntament s’està treballant per fer una celebració amb tots els elements per donar a la ciutadania, cultura, llengua, gastronomia, música, danses, informació, entreteniment, festa i tradició, entre d’altres.

La Glorieta acollirà la fira del llibre en valencià i d’artesania. Una de les novetats seran les noves casetes per als llibreters: “Des de l’ajuntament i des del Consell de Cultura volem reprendre l’essència del 9 d’Octubre, ja que és la fira del llibre en valencià, precisament per promocionar la llengua i les tradicions. La glorieta s’omplirà de cultura, de llengua, d’activitats per a grans i xiquets, de balls, de gastronomia i d’un món d’activitats per gaudir de les nostres tradicions“, explica Teresa Sanjuán, regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, Democràcia Participativa i Transparència.

Per altra banda, i amb la intenció de donar un espai propi on es veuen complides totes les demandes que les entitats sol·liciten, estaran en l’Àgora, on disposaran d’un lloc idoni per informar de les activitats que realitzen durant tot l’any. El lloc estarà indicat de forma adequada i comptarà amb un horari adient per a les seues necessitats. Aquest espai és el que un mes després també acull la Fira Solidària.

Continuarem comptant amb la col·laboració de les entitats solidàries de la nostra ciutat, que s’ubicaran en un espai més adequat a les seues necessitats, que és el que ells han sol·licitat per fer la Fira Solidària. Hem d’agrair la tasca que fan durant tot l’any, que podran donar a conéixer a tota la ciutadania durant aquesta celebració“, destaca Teresa Sanjuán.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *