foradia mediambient

Gandia inaugura una nova ruta al Paratge de Parpalló-Borrell

La ciutat de Gandia hi ha presentat recentment la nova senda per la qual els excursionistes podran descobrir les característiques del paratge natural del Parpalló-Borrell.

Gandia ha creat un nou itinerari per conéixer les característiques i peculiaritats del paratge de Parpalló-Borrell. L’activitat serà molt dinàmica donat que, al llarg del camí hi haurà pistes que ens guiaran pel recorregut.

El sender es creua amb el camí que porta a la Cova del Parpalló, però s’ofereix la possibilitat de tornar per un nou sender on els excursionistes podran descobrir les característiques que fan valuós el paisatge.

Al llarg del recorregut es trobaran deu plafons en els quals hi haurà informació sobre el paratge (fauna, vegetació, protecció davant els incendis…), Als panells hi haurà informació, fotografies i il·lustracions que ens ajudaran a esbrinar els trets del paratge.

L’itinerari estarà obert perquè qualsevol persona puga realitzar l’excursió sempre que vulga i conscienciar així de la importància d’aquest ecosistema. A més a més, Al Centre d’interpretació hi haurà material complementari per a la realització de la ruta.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *