foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi : l’objetiu de Diana Sanus capta el millor retrat de la ciutat deserta

La fotògrafa recorre els carrer per contar en imatges com resisteix la ciutat al coronavirus

Des de Nova York a Barcelona, passant per València, Alcoi… la bellesa de ciutats desertes. L’objetiu Diana Sanus recorre Alcoi per mostrat les imatges d’actualitat d’Alcoi aquestes setmanes de quarantena i confinament.

La pandèmia global del coronavirus ha deixat ciutats desertes a tot el món. Hi ha molt de poètic en les ciutats desertes. I així llueixen els carrers deserts d’Alcoi per ordre de l’estat d’alarma.

Alcoi està desert i compleix la quarantena, amb poques excepcions. A vegades, dóna esgarrifances veure com els carrers més transitats, estan completament buits, deserts, botigues i restaurants tancats.

Les mostres de solidaritat entre tota la ciutat han sigut latents, i des dels carrers les finestres i balcons com protagonistes, junt els equips de sanitaris i metges, bombers, protecció civil, policies, seguits de forts aplaudiments de veïns i veïnes d’Alcoi.

Què sents en veure les imatges?, una ciutat sense persones continua sent una ciutat? Del teu balcó o finestra podries prendre una foto de com es veu el carrer en la qual vius, si així és envia-nos les teues fotos a info@elgrat.com i les publicarem a la web.

El confinament està aconseguint en moltes parts del planeta donar-li un respir a la naturalesa. Aquest virus va canviar les regles. Com algú em comentava, “jo ja somiava ciutats desertes abans d’això’.

L’ull de Diana Sanus capta el millor retrat de la ciutat.

Font: Redacció i Diana Sanus./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *