foradia cdturisme

S’acorden les millores per al Centre de Malats d’Alcoi (CEEM)

L'alcalde Toni Francés s'ha reunit amb el Director General d'Inclusió Social, Enric Juan, per parlar del traspàs de l'edifici del centre de malalts mentals (CEEM) d'Alcoi per a la gestió autonòmica d'aquest recurs d'àmbit comarcal.

L’alcalde Toni Francés s’ha reunit amb el Director General d’Inclusió Social, Enric Juan. A l’encontre, que es va celebrar a València, es van tractar les millores que faltava perfilar perquè es puga realitzar la cessió de la infraestructura. Aquestes són l’acondicionament del talús de l’entrada, el sistema de seguretat de les portes i, per últim, obscurir la part de cristall de l’edifici mitjançant algun sistema per evitar el sol en determinats moments.

D’altra banda es va parlar de qui devia assumir les despeses, i finalment es va acordar que de les primeres hauria de fer-se càrrec l’ajuntament d’Alcoi amb un pressupost d’uns 20.000 euros, mentre que la reforma d’obscurir les portes, recaurà en la Conselleria amb un cost d’uns 70.000.

Les negociacions es van tancar amb el compromís d’acabar les millores en un termini de quinze dies i, una vegada acabades, poder-hi fer la cessió de l’edifici municipal.

Toni Francés ha explicat que: «Ningú pot retraure a aquest govern que no s’haja ocupat i preocupat des del minut zero per donar una solució al CEEM, hem treballat molt, assumint les nostres tasques però també, evitant carregar a la ciutat una gestió que no li correspon això, sens dubte, pot haver retardat i complicat la negociació a dues bandes en algun moment però, sempre, ha sigut pensant en el millor per a Alcoi».

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *