foradia subscriutegrat

Xelo Angulo, nova directora general de Cooperació de la Generalitat

La primera tinent d'alcalde de Xàtiva compaginarà aquesta responsabilitat amb la delegació de Benestar Social a l'Ajuntament

La vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, ha anunciat el nomenament de Xelo Angulo com a nova directora general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana. Encara que era una notícia esperada, el fet s’ha conegut a la Casa de la Ciutat causant una gran alegria i satisfacció entre els membres de l’equip de govern.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, visiblement content, ha dit que “el president de la Generalitat ha pres una magnífica decisió. És un reconeixement al treball que ha fet Xelo en el Fons Valencià per a la Solidaritat però també en aquest Ajuntament”. Per a l’alcalde, el nomenament d’Angulo suposa també un reconeixement als resultats de les polítiques socials dutes a terme a Xàtiva, així com als bons obtinguts en les passades eleccions municipals.

Angulo conservarà la seua acta de regidora i les seues delegacions. L’alcalde ha explicat que “sabíem que aquest fet podia produir-se i hem treballat amb eixa idea. Ho hem parlat també amb el president i la consellera i creguem que ambdós càrrecs són perfectament compatibles”.

Per la seua banda, Xelo Angulo, ha reiterat “el compromís en ajudar a totes les persones que ens necessiten. Ho hem fet al llarg del temps que portem en política en aquest Ajuntament i també des del Fons Valencià per a la Solidaritat, una institució en la que vinc treballant des de fa més de vint-i-cinc anys”. Angulo creu que el seu nomenament és un reconeixement a la tasca de l’equip de govern de l’Ajuntament en favor de les persones que necessiten el recolzament de les administracions públiques. La nova directora general s’ha mostrat “orgullosa de que tant el president Ximo Puig, com la consellera Rosa Pérez Garijo, hagen comptat amb mi al seu govern, en representació de la ciutat de Xàtiva”.

Xelo Angulo ha anunciat que intentarà “exportar a la Generalitat el model de treball” que han dut a terme en Xàtiva. “En definitiva, els qui entrem en política intentem ajudar als ciutadans i ciutadanes i fer el nostre treball el millor possible per intentar canviar-los la vida a millor”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *