foradia subscriutegrat

Xàtiva tindrà el pròxim curs una aula dedicada a la cultura popular

El projecte innovador, anomenat Salvador Sancho, ha sigut triat per la Conselleria d'Educació i tindrà lloc per a la música d'arrel tradicional

La capital de La Costera obri les portes d’una nova aula per al vinent curs. L’espai “Salvadora Sancho” acollirà l’innovador projecte de la Conselleria d’Educació que ha triat Xàtiva per a desenvolupar aquesta aula didàctica de la música d’arrel tradicional.

Aquest projecte educatiu innovador i de qualitat, s’ubicarà al Centre Cultural de Xàtiva (CCX) i pretén acostar l’alumnat dels centres educatius no universitaris a la música i la cultura popular valenciana per a realitzar l’estudi del patrimoni musical. Els docents de la Comunitat Valenciana, independentment que estiguen o no en procés de formació, també podran ser destinataris d’activitats programades a través d’aquest projecte.

La finalitat d’aquest espai, que rep el nom en reconeixement de la “tia Salvadoreta”, que va regentar una escola infantil, fomentar valors al voltant del coneixement, la conservació, el foment i la difusió del patrimoni musical, dissenyar un espai per desenvolupar l’estudi de la música, la dansa i la cultura popular, elaborar materials per a la divulgació de l’estudi de la música; fomentar el coneixement i sensibilització de la música i dels balls més representatius, facilitar competències a l’alumnat i col·laborar amb altres entitats per a la difusió i promoció de propostes, activitats, formació i materials.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *