foradia subscriutegrat

Ibi acollirà el IV Congrés Nacional de Malalties Rares

• Els dies 30 i 31 d’octubre tindrà lloc a Ibi el IV Congrés Nacional de Malalties Rares que cada any organitza l’associació ADIBI • Un dels objectius de la cita, segons explica Fide Mirón, és “fomentar la xarxa de col·laboració entre organitzacions socials, departaments de responsabilitat social corporativa i estudiants”.


Els dies 30 i 31 d’octubre tindrà lloc a Ibi el IV Congrés Nacional de Malalties Rares que cada any organitza l’associació ADIBI. Es durà a terme, sota el lema ‘Mostrant realitats, creant accions’, al Centre Cultural Salvador Miró d’Ibi.

La inauguració es durà a terme amb la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, la secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Maria Elena Ferrando. També estaran presents la vicepresidenta de la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER) i l’alcalde del municipi, Rafael Serralta.

Al Congrés intervindran més de catorze professionals especialitzats vinguts de diferents llocs de la geografia espanyola. I entre els temes que es tractaran consten: l’atenció sanitària i social, la coordinació entre professionals, ciència i investigació i els drets sanitaris dels pacients amb malalties rares.

La presidenta d’ADIBI, Fide Mirón, explica que “és important donar-li continuïtat a aquest espai de treball per als professionals involucrats i trobada per a totes aquelles persones que conviuen amb una malaltia poc freqüent”.

Un dels objectius de la cita, segons explica Fide, és “fomentar la xarxa de col·laboració entre organitzacions socials, departaments de responsabilitat social corporativa i estudiants”.

Font: Redacció./


Una resposta de Ibi acollirà el IV Congrés Nacional de Malalties Rares

  1. Elia Picher ha dit:

    Voldria saber l’horari del lv congres de les malaties rares i si poseu mig de transporte jo soc una d’elles lo que pasa esque jo visc en alcoi i no puc conduir de moment estic molt interesa. Grasies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *