foradia

L’Associació Flasheros acull el IV Marató Fotogràfic Muro d’Alcoi després de l’estiu

Aquest any serà dissabte, com a novetat, concretament, el 28 de setembre

L’Associació Fotogràfica Flasheros de Muro ja es prepara per la quarta edició del Marató. Aquest any, podrem gaudir d’un dia complet de fotografia i amics el proper 28 de setembre, com a novetat, sent dissabte.

A partir de les set del matí, a la Plaça Matzem, els interessats poden inscriure’s per tan sols 2 euros i gaudir d’un xicotet esmorzar. Una vegada inscrit, el concursant ja podrà passejar pel poble per fer tantes fotos com considere, tant de natura com de poble, les dos seccions a concurs, o si participa a la secció infantil, fotos de qualsevol cosa que li agrade.

Fins les 15:00 hores podran descarregar-se a la Plaça Matzem les fotos seleccionades i d’ahí es passarà a dinar, fins les 17:00, quan tindrà lloc el fallo del jurat en obert per saber qui son els guanyadors. 

Els premis

Hi han 900 euros en premis, repartits en les seccions d’adults de natura i poble, a banda de la secció infantil. Per a la millor Foto Urbana, es reserva un premi de 200 euros i dos accèsits de 100 euros, igual que per a la Foto Natura. En el cas de la millor Foto Infantil, seran 50 euros pel premi final, més dos de 25 cadascun.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *