foradia subscriutegrat

Es licita l’última fase d’habitatges del Grup Sant Jordi

L’obra, que millora un total de 20 pisos repartits en tres edificis, està finançada per la Generalitat i tindrà un cost total de més de 500.000 euros

L’Ajuntament d’Alcoi trau a licitació l’última fase del grup d’habitatges Sant Jordi. Les obres suposaran la millora d’ un total de 20 vivendes situades al carrer Entença 3 i 5, i Espronceda número 3 d’Alcoi.

La primera fase va consistir en la rehabilitació de l’interior dels habitatges, i la segona fase actuarà en les façanes, cobertes i elements exteriors. Cal recordar que la Generalitat va començar la rehabilitació en 2011 però, un any després, l’empresa que les estava executant les va paralitzar impagaments.

Amb l’arribada d’un nou govern a la Generalitat en 2015, es reprenen les negociacions entre l’Ajuntament i la Generalitat per donar una solució als propietaris d’aquests habitatges. Totes dues parts signaven un conveni el juliol de 2018 i a la tardor s’inicien les obres de la primera fase amb un cost d’adjudicació de 354.058,57 euros. Al cost de les obres cal afegir el de redacció del projecte de les dues fases, que va ser de 41.019 euros.

L’actuació d’aquesta primera fase va solucionar les humitats en els entresòls, l’estat de les cobertes i instal·lacions interiors i va consolidar el paviment de les plantes baixes. També es va actuar als patis dels tres immobles objecte de l’obra.

Maria Baca, regidora d’Habitatge, destaca la finalització d’un projecte pendent des de 2011: “Una vegada més, aquest govern ha donat solució a un problema heretat del Partit Popular, un problema que afectava a més a més a 20 famílies de la nostra ciutat en un dels béns més necessaris per a qualsevol persona, el seu habitatge”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *