foradia subscriutegrat

La Residència de Sant Francesc d’Ontinyent acollirà cursos per a cuidadors de persones dependents

Ontinyent ha rebut la visita del govern autonòmic, amb la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, que van avançar als regidors que la Residència vol obrir les activitats del centre a la ciutadania, per tal que els majors del barri que no estiguen ingressats puguen també fer ús parcial

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Residència de Sant Francesc han posat en comú els passos a seguir per a l’organització de cursos de cuidadors de persones dependents en aquest espai. Els cursos comptaran amb un recolzament municipal que s’articularà a través de l’Associació Amigos de los Ancianos Residencia San Francisco, nascuda al si de la residència, i que és la que ha presentat el projecte al consistori.

Aquest és un dels assumptes que es van tractar a la recent visita que van realitzar a la Residència els regidors de Sanitat, Virtudes González, i Política Social, Manuel Ruiz, per tal d’establir noves vies de col·laboració amb aquesta instal·lació, a l’igual que es va fer recentment amb la Residència La Saleta. A la visita, els regidors van estar acompanyats per la Directora del Centre, Teresa Colomer, i el Subdirector, Ismael Ribera, que els van guiar per un recorregut per les instal·lacions. Els directius van avançar als regidors que la Residència vol obrir les activitats del centre a la ciutadania en general, per tal que els majors del barri que no estiguen ingressats puguen també fer ús parcial d’estes instal·lacions.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *