foradia cdturisme

‘Ontinyent en Concert’ inclourà 8 cites musicals gratuïtes durant la Setmana Gran de festes

L'alcalde, Jorge Rodríguez, destaca la varietat d’una oferta que inclou grups com La Unión, Els Catarres, Valira, els locals Lemons, 'deejays' i espectacles per majors i menuts

‘Ontinyent en Concert’, la programació impulsada per l’Ajuntament per complementar les festes de Moros i Cristians, inclourà enguany fins a 8 cites musicals gratuïtes per a totes les edats durant la Setmana Gran morocristiana.

L’Esplanada de Tortosa i Delgado i la Glorieta seran els escenaris d’una programació molt variada i per a tots els públics, mantenint un espai per a la música en valencià, i donant una oportunitat a grups locals com en aquest cas Lemons.

El programa, al detall

Així, dimarts 20 d’agost ‘Ontinyent en Concert’ s’obrirà a Tortosa i Delgado amb el conegut grup La Unión, on els creadors de temes d’èxit com ‘Lobo Hombre en París’ participaran al marc del festival ‘Ochenteando’, que servirà també com a tribut al seu iniciador, el desaparegut Luis Martínez. Dimecres 21 d’agost al mateix escenari arribaran els ritmes pop, folk i rock de tres grups com són els barcelonins Els Catarres; Valira, liderats per Juan Zanza, guitarrista del grup La Raíz; i els ontinyentins Lemons.

Pel que fa a les actuacions a la Glorieta, el mateix dimecres 21 hi haurà un espectacle infantil amb La Pandilla Trilo i ja per la vesprada-nit un doble concert homenatge amb temes de dues parelles musicals molt conegudes, Victor Manuel i Ana Belén i Sergio i Estíbariz. Dijous 22 d’agost actuarà l’orquestra Mustang; divendres 23 hi haurà sessió de remember amb DJ Atòmica; dissabte altre ‘deejay’, DJ Festa Summertime, i, finalment, diumenge actuarà la coneguda orquestra Pato Daniel.

El cartell de la programació, obra d’un dissenyador local

El cartell de la programació d”Ontinyent en Concert’ ha estat creat pel dissenyador local Miguel Martí, destaca els noms dels grups sobre un fons obscur que simbolitza la nit dels concerts i inclou també elements de colors que simulen el públic i altres figures referides als Moros i Cristians.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *