foradia becasivace

Més de 25.000 persones fan ús de les piscines municipals durant el mes de juliol

Durant aquesta temporada han fet ús de les instal·lacions un total de 35.291 usuaris

Les tres piscines municipals d’Alcoi han acollit durant el mes de juliol a 25.323 persones. La que major nombre de visites ha rebut és la piscina municipal José Trenzano, amb 10.835, seguida per la del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, amb 8.649, i la del Poliesportiu de Batoi,  amb 5.839 persones.

L’Ajuntament recorda que aquest és el segon any en què les tres piscines municipals han obert alhora, ja que anteriorment s’obrien de manera esglaonada al llarg de la segona quinzena de juny.

Una de les novetats que presenta el servei enguany es troba en les mesures de seguretat, que han millorat amb la instal·lació de 8 càmeres.

En relació al nombre d’usuaris, recorda el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, que “el nostre objectiu és garantir l’accés a les piscines públiques de propietat municipal al llarg de l’estiu, que les persones usuàries tinguen les màximes comoditats i unes instal·lacions com toca“. Reig recorda que “l’objectiu de l’Ajuntament no és incrementar la xifra d’assistents, que depèn en gran part de la climatologia i no de la inversió que es faça, encara que seguirem millorant aquests espais municipals“.

Per complir aquests objectius es van crear els bons de temporada que cada any estan tenint més acceptació. També es fan diverses activitats, com les que s’han dut hui endavant per al públic més jove en la piscina José Trenzano Alós. Els menors de 16 anys han tingut entrada gratuïta en quatre ocasions, sent hui la darrera (en l’horari de les activitats) i han gaudit d’activitats infantils amb inflables en la piscina.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *