foradia subscriutegrat

Alcoi perd els tallers ocupacionals per no estar acreditats

• Ivorra: “Per falta de diligència i responsabilitat del govern local, Alcoi perd els tallers ocupacionals” • Les sol·licituds de tallers no s’han admés a tràmit per no estar acreditats, ha estat la resposta de la Generalitat

tallers-ocupacinals

Per la indiferència i la falta de planificació del govern municipal socialista, els aturats d’Alcoi s’han quedat sense la possibilitat de realitzar tallers ocupacionals, tallers necessaris per reincorporar als aturats al sistema laboral.

Després d’uns anys avisant la Generalitat al govern local que no complia la normativa finalment ens han fet fora, “les sol·licituds de tallers no s’han admés a tràmit per no estar acreditats” ha estat la resposta de la Generalitat.

 El govern local amb la seua falta de diligència perjudica un col·lectiu tant vulnerable com els aturats de llarga duració, com ho demostra  l’ajuntament d’Alcoi que ha perdut novament una oportunitat d’ajudar als alcoians.

Segons Màrius Ivorra: “hem perdut els tallers i els diners per la incapacitat i la falta de diligència del govern del PSOE, de Toni Francés”.

Cal recordar, que esta vegada no ens hem quedat fora per que no han puntuat bé, -els 5 punts en el DUSI-, com deia el regidor Gomicia; hem perdut la possibilitat de rebre les ajudes per als aturats per que l’ajuntament d’Alcoi no ha volgut acreditar-

A més, Compromís demana al govern local i a Toni Francés, “diligència i responsabilitat amb els alcoians, menys vendre fum i imatge i més treballar pels alcoians“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *