foradia mediambient

Oberta la zona de gespa totalment accessible a la plaça Santa Rafael Maria al barri de la Zona Nord

La plaça Santa Rafael Maria ha sigut remodelada per a ser totalment accessible, està preparada també per a casos d'emergència.

La gespa s’ha desenvolupat correctament i aquesta zona de la plaça ja ha sigut oberta. Conjugant el formigó amb la gespa permetirà en cas de qualsevol emergència l’entrada d’un vehicle.

La plaça Santa Rafael Maria ha sigut remodelada per a ser totalment accessible, està preparada també per a casos d’emergència. Compta amb uns jocs interactius que són els primers d’aquest tipus que s’instal·len a Espanya.

L’edil d’Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, indica “cobrim una necessitat i millor imatge a la plaça amb menys asfalt”,

“Aquest tipus d’actuacions amb estructura de formigó coberta de gespa no s’ha realitzat en cap parc de la ciutat, tan sols va haver-hi alguna cosa semblant en la zona de la Sang”, conclou, Martínez.

Recordem que la plaça Santa Rafael Maria després de la seua obertura al públic a la fi de juny, perquè els més joves pogueren gaudir dels jocs interactius, quedava una zona barrada en la qual estava creixent la gespa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *