foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi rep més de 42.000 euros de l’Agència Valenciana en ajudes per al turisme

Les ajudes són per a tres projectes diferents

L’Ajuntament d’Alcoi rebrà un total de 42.769,8 euros corresponents a la concessió de tres de les subvencions sol·licitades a Turisme Comunitat Valenciana dirigides a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques.

Les bases d’aquestes subvencions indiquen que només es pot presentar un projecte en cadascun dels programes, en els quals s’opta a un màxim subvencionable per quantitat o percentatge entre el 50 i el 55%. En el primer programa, destinat al Seguiment del Certificat “Q” de Qualitat Turística consistent en l’Auditoria de certificació, el pagament a l’ICTE i la impressió de material promocional, suposa una inversió de 19.723,35 euros, i s’ha concedit un 50%, és a dir 9.861,68 euros.

Per a l’Impuls a la imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana i més concretament al suport a la campanya de publicitat de les festes de Moros i Cristians d’Alcoi del total de les actuacions 58.643,17 euros, s’ha obtingut el màxim subvencionable, de 20.000 euros.

En el programa de Suport a la prestació de serveis turístics l’Ajuntament va realitzar la sol·licitud per a sufragar els costos corresponents a la prestació dels serveis propis dels informadors turístics en la Tourist Info, als serveis propis dels guies en visites als recursos turístics i museus a la dinamització i a les visites al Patrimoni de la Humanitat de la Sarga i a l’Observació d’ocells o Birdwatching. Del total de 32.310,92 euros s’ha concedit 12.908,12 euros.

La tasca de Govern no està sols a gestionar recursos propis, és fonamental també dins d’eixa tasca de gestió aconseguir recursos d’altres administracions; en aquest cas l’administració autonòmica està donant la cara i ja fa molts anys que estan donant suport a l’ajuntament d’Alcoi en les iniciatives turístiques i en altres moltes de patrimoni històric o indústria entre d’altres. Continuarem en eixa línia d’anar sol·licitant les subvencions que calguen perquè això ens ajuda a fer projectes nous o millorar els projectes que ja teníem en cartera“, conclou la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *