foradia subscriutegrat

La regidoria de Joventut de Xàtiva presenta la seua programació per a setembre i octubre

Entre l'oferta destaca el curs de Monitor d'Activitats de temps lliure i la preparació per a les proves de valencià

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha fet pública l’oferta bimensual per a setembre i octubre respecte a cursos, activitats i concursos.

Pel que fa a les activitats, hi ha previst per al dissabte 21 de setembre una xerrada a entitats sobre voluntariat, i també es portarà a terme el Projecte Renaix, organitzat amb la col·laboració del Consorci de Residus, tots els dissabtes de setembre i octubre, en els que es repararan taules i bicicletes.

D’altra banda, també s’iniciarà en les properes setmanes la Campanya 2019-2020 dels corresponsals juvenils a l’Institut, amb xerrades per als alumnes de 3er d’ESO. A més a més, el dissabte 5 d’octubre tindrà lloc a l’Albereda Jaume I el FES JOVE 2019.

També hi ha organitzats una sèrie de cursos, com el de l’editor gràfic Inkscape per als dissabtes 21 de setembre i 19 d’octubre. El dissabte 5 d’octubre començarà el curs de monitor d’activitats de temps lliure infantil i juvenil, de 310 hores de durada, que servirà per a aconseguir la titulació abans de l’estiu de 2020, amb un preu de 115 euros amb carnet jove i 130 euros per a adults. A més a més, també comença en breu la preparació de les proves de valencià C2, amb grups de treball els dimecres de vesprada i els dissabtes de matí, amb un preu de 20 euros amb carnet jove i 40 euros per a adults.

També hi haurà preparació per a les proves d’anglés (a partir del 19 d’octubre i fins a l’1 de febrer) els dissabtes de 10 a 12 del matí i a un preu de 25 euros amb carnet jove i 45 euros per a adults. Altres cursos previstos són el de manipulador d’aliments (dissabte 19 d’octubre de 10 a 14 hores) i el de menjador escolar (del 16 al 27 de setembre per 50 euros amb carnet jove i 60 per a adults).

Respecte als cursos, fins al 28 de setembre es poden presentar les fotografies de “Les teues vacances”, i fins al 30 d’octubre es pot participar al concurs de Relat Terrorífic Breu. Les bases estan disponibles a la Casa de la Joventut. A més a més, també es podrà visitar una exposició sobre el Dia Internacional del Xolocate del 9 al 22 de setembre, i de l’1 al 26 d’octubre, serà el torn de l’exposició amb motiu del Dia Mundial del Somriure. Per últim, també hi ha previst un viatge el 26 i 27 d’octubre a Port Aventura, per 125 euros per a posseïdors del carnet jove i 150 per a adults, en els que entra el servei d’autocar, l’entrada dels dos dies al parc, l’hotel dins del parc amb mitja pensió i l’assegurança del viatge i guia.

El JOC recupera el seu horari

El proper dilluns 9 de setembre, el Centre Social Joventut Oci i Cultura, situat al carrer Abú Masaifa, recuperarà el seu horari habitual de divendres de 17 a 24 hores, dissabte de 17 a 1 de la matinada i diumenge de 16 a 20 hores, amb horari especial els dies no lectius i festius.

Per a aquests dos mesos s’han programat a aquest espai activitats com ara tallers de joieria, pintacares, dibuix, reciclatge o màscares de halloween; tallers de cuina temàtica; campionats de videojocs com Street fighter i Mario Kart; karaoke i fins i tot una gimcana per Xàtiva o una excursió històrica programada per al 9 d’octubre.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *