foradia

Alcoi tindrà més de 75.000 euros de la Generalitat per a la promoció de la Igualtat

La subvenció permetrà que continuen treballant una Agent d’Igualtat i dues Tècniques en Promoció

Alcoi torna a estar present en el projecte de pressupostos de la Generalitat per a rebre una subvenció prevista per a la contractació d’una agent d’igualtat i dues tècniques en promoció d’Igualtat. La subvenció serà de 75.400 euros.

En 2018 es va crear una borsa de tècniques en promoció d’igualtat de gènere amb la finalitat de promoure i integrar la igualtat en les polítiques municipals i de prestar assessorament especialitzat a dones. L’Ajuntament d’Alcoi va optar a aquest projecte ja l’any passat el que li va permetre fer aquestes contractacions.

Les dues tècniques en promoció d’Igualtat, per una banda, estan donant suport al servei de Teleassistència i a la coordinació de diferents cursos que s’ofereixen des de l’Àrea d’Igualtat com els tallers impartits en el mes de juliol i agost de defensa personal i d’alfabetització digital per a dones.

Les tècniques estan desenvolupant tallers per a dur a terme en les escoles i instituts d’Alcoi i amb l’objectiu de sensibilitzat en matèria d’Igualtat entre dones i homes i en prevenció de la violència de gènere. També, des de l’Àrea d’Igualtat, han realitzat coordinacions amb Educació i Serveis Socials, han consensuat el disseny de tallers interdisciplinaris per intervenir amb col·lectius específics i han fet la introducció de la perspectiva de gènere dins de l’administració local, així com en les actuacions que es realitzen.

La regidora d’Igualtat, Aranza de Gracia, destaca: “És molt important aquest increment de personal, que ja vam fer l’any passat i demostra la implicació del nostre govern amb la Igualtat de Gènere. Açò permet desenvolupar una tasca molt necessària i fonamental com és treballar per la igualtat en tots els ambients i la coeducació“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *