foradia subscriutegrat

La Cambra de Comerç d’Alcoi impulsa un curs per la consolidació de les empreses

Comença el proper 16 de setembre i té una durada de set setmanes

Ets empresari o treballador i creus que ara és un bon moment per planificar, reorganitzar i consolidar el teu negoci? La Cambra de Comerç d’Alcoi brinda l’oportunitat de formalitzar el pla de consolidació empresarial 2019.

El programa que impulsa l’entitat el proper dilluns 16 de setembre permetrà obtindre nous coneixements i tindre a disposició un equip de mentors per posar en pràctica allò aprés. Durant set setmanes, l’assistent tindrà classes presencials on aprendrà sobre el diagnòstic de l’empresa, la sostenibilitat aplicada a l’estratègia empresarial, l’àrea jurídic-fiscal, així com la de finances i gestió, màrketing i l’entorn digital de l’empresa, organització empresarial i planificació estratègica.

Un programa complet on, cada setmana, hi haurà de fins hora i mitja de tutoria individualitzada i privada amb cadascun dels professionals experts. Les classes seran dilluns i dimarts, de 19 a 22 hores, en la seu de la Cambra, al carrer Sant Francesc, 10. Dirigit a empresaris, gerents, autònoms i/o treballadors per compte d’altres i microempreses. Més info: camara@camaraalcoy.net | 965549100

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *