foradia pressupostparticipatiualcoi

Blas Calbo, alcalde de Gorga, nou president de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

Substitueix en el càrrec a Manolo Gomicia

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha proclamat, en la sessió constitutiva del seu plenari, a Blas Calbo, alcalde de Gorga, com a nou president de la Mancomunitat per majoria absoluta.

El nou president ha fet un discurs en prendre possessió, en el qual ha mostrat la seua convicció que “la unió comarcal juga un paper fonamental, ja que només des d’aquesta unió serà possible fer front a grans reptes que ja tenim i als que segur vindran“.

Ha destacat la necessitat de lluitar contra la pèrdua de població i millorar la qualitat de vida dels ciutadans, mitjançant el desenvolupament dels grans projectes de la Mancomunitat, com el polígon mancomunat, i els serveis de promoció econòmica, turisme o cultura.

Blas Calbo, amb 93 vots, s’ha imposat en la votació a la candidatura de Josep Sempere i Castelló, alcalde de Banyeres de Mariola, amb un total de 48 vots, en una sessió que ha comptat amb la presència de tots els vocals dels quinze municipis que integren la Mancomunitat.

Manuel Gomicia, anterior president de la Mancomunitat, ha donat l’enhorabona a Blas Calbo, i ha afegit: “Estic segur que serà la legislatura definitiva de consolidació del projecte”.

En el mateix plenari s’ha constituït la mesa d’edat, integrada per Júlia Silvestre Torregrosa, regidora d’Alcosser de Planes, i membre més jove del plenari, i Francisco Javier Sanchis Cervera, regidor de Benimarfull i membre de major edat; a més, els vocals de cadascun dels quinze municipis de la Mancomunitat han pres possessió del seu càrrec.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *