lasarga ajualcoipresuparticipa

L’acte de comiat a Camilo Sesto serà el dilluns 23 de setembre

La capella ardent s’instal·larà al saló de Plens municipal des de les 17 a les 20 hores per a què la ciutadania puga donar-li l’últim adéu a l’artista

Les cendres de l’artista internacional, Fill Predilecte i Medalla d’Or de la ciutat d’Alcoi, Camilo Sesto, estaran a la ciutat el dilluns 23 de setembre. L’acte organitzat per a què els alcoians i visitants que ho desitgen li donen l’últim adéu a aquest fill d’Alcoi. Serà al saló de plens de l’Ajuntament, durant 3 hores, des de les 17 a les 20 hores. Al mateix temps, ja es treballa per definir el lloc definitiu on descansarà l’artista en el cementeri municipal Sant Antoni Abad.

L’última voluntat d’aquesta figura universal de la música va ser tornar definitivament a la seua ciutat, Alcoi, el nom de la qual va portar arreu del món. Una estima que els propis alcoians i alcoianes li van voler compensar amb l’entrega de les màximes distincions institucionals en novembre de 2016 i la decisió que la principal artèria comercial de la ciutat, ‘l’Alameda’, portarà el seu nom en 2018.

Des de l’Ajuntament es destaca, també, que després de les contínues mostres d’estima rebudes a la ciutat als últims dies, s’espera que el dia 23 arriben fins Alcoi gent de diferents països per mostrar els seus respectes a un artista que va traspassar fronteres físiques i temporals amb les seues cançons. Igualment, s’espera la presència de nombrosos mitjans de comunicació per a fer seguiment de l’últim adéu a Camilo Sesto.

Cal recordar també, que tal com va anunciar l’alcalde, Toni Francés, se segueix treballant amb les persones encarregades de gestionar el llegat de Camilo Sesto, per a la creació d’un espai en Alcoi on l’obra universal i els principals records del cantant, compositor i productor estiguen esposades al públic, convertint-se en part del ric patrimoni cultural de la ciutat.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *