Foradia subscriutegrat

Es presenta el primer concurs de foto i vídeo Trail Solidari Ciutat d’Alcoi

Cada participant podrà presentar en un format digital un màxim de 8 obres, amb total llibertat de tècnica i procediment.

El concurs, que patrocina el Mercat de Sant Roc d’Alcoi, es va presentar el passat dissabte en les instal·lacions del Mercat, pel president, Carlos Aracil García, i el presiden del CEM +queuntrail, Paco Fuster.

Carlos Aracil va significar el compromís del Mercat de Sant Roc en col·laborar amb el Trail Solidari Alcoi pel seu caràcter solidari i com a exemple per construir una societat més justa i humana. Treballa per oferir el millor als seus clients, no sols en la qualitat dels seus productes, sinó també com exemple d’una forma de vida més saludable i solidària.

Per la seua part, Paco Fuster es va mostrar molt agraït per l’esforç i el compromís del Mercat, que aquest any participa el Trail com empresa patrocinadora, ajudant a millorar molt la qualitat organitzativa. Anima a la participació per fer viu aquest concurs que de segur plasmarà imatges carregades de sentiments i aventura.

El concurs

Té com a lema ‘Captura moments solidaris, estigues on estigues’; pretén obrir la participació a totes les persones que ho desitgen, participants al Trail o no, que desitgen plasmar moments extraordinaris de la
cita esportiva.

Cada participant podrà presentar en un format digital un màxim de 8 obres, amb total llibertat de tècnica i procediment. Dintre d’eixes 8 propostes poden presentar-se tant de vídeo, de foto, o d’ambdues disciplines, sempre que el número total no siga major de 8 propostes.

La data de recepció d’originals s’inicia el 19 d’octubre de 2019, i finalitza
el 3 de novembre de 2019. S’establiran quatre premis (dos de foto i dos de vídeo), i dos més per votació del públic (un de foto i un de vídeo) en RRSS que estaran formats per vals de compra del MSR una cistella d’aliments específica per a esportistes en la que s’inclourà un “cofre experiència”.

Les fotos i vídeos seleccionats seran exposats a les instal·lacions del Mercat per a que tots els ciutadans i ciutadanes puguen gaudir de les obres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *