foradia cdturisme

Economia circular i transformació digital en l’encontre Focus Pyme d’Alcoi

L'esdeveniment està dirigit a pymes i emprenedors i tindrà lloc a Alcoi el 21 de novembre

L’economia circular i la transformació digital seran els eixos principals entorn dels quals girarà la Trobada Empresarial ‘Focus Pyme y Emprendimiento Alcoià-Comtat’, que tindrà lloc el 21 de novembre.

S’han reunit els membres del Comité d’Organització de l’esdeveniment per a començar a tancar els detalls del programa. La reunió ha estat presidida per la directora general de l’IVACE, Julia Company, el regidor d’Empresa, Formació i Innovació de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda, i el director General de CEEI Alcoi-València, Jesús Casanova.

Company ha destacat que des de la Conselleria de Economia i Ivace s’està apostant per l’economia circular, tema que es configurarà com un dels eixos centrals de l’esdeveniment amb la intenció d’acostar a les empreses i a la indústria de la comarca aquest tipus de producció enfront de la lineal, doncs, segons Company “no tots els empresaris saben com adherir-se a l’economia circular i les possibilitats que els pot oferir en un moment com l’actual en el qual els ciutadans estan conscienciats i disposats a combatre el canvi climàtic“.

Quant als continguts s’ha determinat que hi haurà quatre tallers, dos sobre economia circular i bioeconomia i dues que abordaran la transformació digital (intel·ligència artificial i big data) i un plenari final. A més, hi haurà una zona d’exposició d’empreses i una sessió de networking per a facilitar l’intercanvi de targetes entre els assistents. A la vesprada, igual que en l’esdeveniment de l’any passat, es programaran visites a empreses referents de la comarca en els eixos en els quals se centrarà l’esdeveniment.

La cita Focus Pyme és un esdeveniment gratuït que, en aquesta ocasió, es dirigeix a pymes, emprenedors i professionals interessats en aquests sectors. El CEEI Alcoi-València és el principal impulsor. Fins a finals d’any organitzarà 8 esdeveniments a Llíria, Albaida, València, Alcoi, Ademús i Bunyol.

Focus Pyme és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *