foradia cdturisme

EL GRAT estrena el suplement “Art&Cultura” compaginat amb la informació més candent

EL GRAT t’espera en el teu espai habitual

Les ciutats, igual que les societats, es construeixen dia a dia, pas a pas, fet a fet. EL GRAT som un reflexe d’això mateix: notícia a notícia, reportatge a reportatge, entrevista a entrevista… 

El nostre entorn està molt viu, i ho anem notant amb els canvis que va deixant al seu pas aquesta veloç realitat. Cada quince dies ho confirmen les pàgines del periòdic EL GRAT.

Visitem l’alcoià mas El Sopalmo per a entrevistar a l’Antoni Miró pel 75 aniversari. Conéixem més de prop a Amàlia Garrigós, com ja sabeu a més nova columnista en la contraportada de les nostres pàgines d’EL GRAT, invitant-nos al proper concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ a Alcoi. Parlem de la realitat social amb la regidora alcoiana Aranza de Gracia a l’Ajuntament d’Alcoi. 

Estrenem el suplement Art&Cultura, per estar al dia de l’actualitat cultural de la nostra terra. Imatges, poemes, articles, notícies, entrevistes i reportatges que ens ajuden a comprendre millor els aspectes del nostre voltant cultural. Els primers protagonistes Antoni Miró, Sol Picó, Francesc Gisbert, Conversa en Valencià, Teatre amateur, The Wrong, Cinema en Valencià, Josep Sou amb la columna d’art PassejArt, Plantes Medicinal per Ferran Albors, Cursos de valencià a Alcoi, Ficcions. Tot, com sempre, compaginat amb la informació més candent. 

Pel que fa a política, parlem amb els responsables dels principals partits polítics d’Alcoi, i informem dels resultats, de les últimes eleccions generals del 10 de Novembre 2019, als pobles de les comarques centrals valencianes.

El reportatge de Javier Llopis, en aquesta ocasió tracta sobre el llibre, ‘Horas Robadas’ del sindicalista alcoià Miguel Pascual, de gran importància per conèixer la guerra civil a Alcoi.

EL GRAT t’espera en les llibreries, en el teu Kiosko, i també en el teu espai cultural habitual, descobreix tota aquesta informació, i molt més.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *