foradia subscriutegrat

El club UNESCO acull la projecció del documental ‘Return’ amb motiu del 27-S

La projecció del documental i el posterior col·loqui tindrà lloc el dijous 26 de setembre, a les 19 hores

Les mobilitzacions pel clima promogudes arreu de tot el món pel moviment “FridaysforFuture(Divendres per Futur) continuen inundant les principals ciutats del món. Milers de persones han sortit als carrers per a expressar la seua preocupació.

El pròxim 27 de setembre nombrosos col·lectius de la societat civil han convocat una vaga per l’Emergència climàtica. Esquerra Unida se suma a la declaració d’emergència climàticaamb la projecció i posterior col·loqui del documental ‘Return’. Un documental que convida a reflexionar sobre els models de producció, consum i relació amb el medi ambient que han ferit quasi mortalment l’ecosistema.

El col·loqui comptarà amb la presència del director del documental Javier Rios. Ens enfrontem a una crisi climàtica que posa en risc la nostra pròpia supervivència i per tant hem de respondre amb rapidesa i contundència.

Esquerra Unida convida a tota la ciutadania a la projecció del documental i al posterior col·loqui que tindrà lloc el dijous 26 de setembre a les 19 hores al Club d’amics de la Unesco.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *