foradia mediambient

‘La mort de Guillem’ rep el premi del públic en el Festival Internacional de Los Angeles

La pel·lícula, coproduïda per À Punt Mèdia, ha competit amb seixanta films de diferents gèneres com el cinema, la televisió, l'animació o documental, de tot el món

La pel·lícula coproduïda per À Punt Mèdia, ‘La mort de Guillem’, ha aconseguit el premi del públic en la cinquena edició del Festival Internacional de TV, Guió i Cinema de Los Angeles.

La cinta s’ha emés en valencià subtitulat en anglés i ha competit en la secció oficial amb altres seixanta pel·lícules de tot el món, i amb altres obres de gèneres com el cinema, la televisió, l’animació o el documental.

Cèsar Martí, director de continguts de la cadena, ha reconegut que aquest premi suposa una “doble alegria”, ja que: “per una banda, demostra la visió d’À Punt d’invertir en pel·lícules de qualitat que fan productores de la Comunitat Valenciana i que es projecten mundialment, i, per altra, la satisfacció que el públic nord-americà o anglòfon haja conegut la història de Guillem Agulló i, a més, l’haja guardonada amb un premi tan important”.

A causa de la Covid-19 les votacions s’han realitzat en línia i això ha donat una dimensió internacional a La mort de Guillem.

El coproductor de la cinta, Rafa Molés, ha destacat que: “Hem vist com una història local nostra pot despertar interés en la societat nord-americana i t’adones que la història no és només el record de l’assassinat d’un jove de Burjassot, sinó el crit de lluita contra la intolerància i el feixisme”. Per al coproductor, la pel·lícula ha sabut connectar amb la situació convulsa que viuen en Estats Units.

A més d’aquests reconeixements, ‘La mort de Guillem’ també ha rebut el premi a la millor pel·lícula, millor guió i millor actriu protagonista en la tercera edició dels Premis Audiovisual Valencià.

À Punt també està d’enhorabona gràcies al programa radiofònic ‘Podríem fer-ho millor’, ja que ha guanyat el premi al millor contingut per a la ràdio i televisió en la tercera edició dels Premis Tresdeu.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *