foradia mediambient

Reme Tomás li dóna forma a Segrelles a Albaida

L'exposició podrà visitar-se fins el 12 d'octubre

L’exposició s’inaugurarà divendres 4 d’octubre a les 20 hores i estarà oberta fins 12 d’octubre a la sala gòtica del Palau dels Marquesos d’Albaida, coincidint amb les Festes Patronals i de Moros i Cristians.

Quan es compleixen 30 anys de la que va ser la seva primera exposició a la llegendària «Col·lectiva de Festes» de l’any 1989, Reme Tomás presenta a la seva ciutat natal, l’exposició “Modelant la Il·lustració – J. Segrelles by Reme Tomás”.

Reme Tomás ens presenta les obres amb què ha participat esta última dècada en exposicions, fàcilment diferenciades en dues línies unides per una mateixa matèria, la ceràmica. Al Palau d’Albaida veurem la línia més coneguda, amb les terracotes emanades a partir de l’essència iconogràfica de Segrelles, amb les que ha donat a conèixer el seu treball i l’obra de Segrelles, en emblemàtiques Cases i Museus Modernistes.

Per altra ocasió, deixa una segona línia, presentada en col·lectives, individuals, festivals, concursos, en museus de gran part de les capitals de l’estat espanyol, més conceptual, geomètrica i minimalista amb la qual s’està fent lloc en l’art contemporani i que també arranca, quan decideix realitzar els estudis de Grau en Arts Plàstiques a l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *