foradia subscriutegrat

Emergència climàtica: bus des d’Alcoi per a participar en la manifestació del 27-S a Alacant

Eixirà a les 17.15 hores des de la plaça d'Al-Azraq d'Alcoi el proper divendres

El pròxim 27 de setembre se celebrarà a tot el món la Vaga Mundial pel Clima, que a l’Estat espanyol compta amb el suport de més de 300 organitzacions, entre les quals Ecologistes en Acció, que s’han adherit al manifest publicat el passat mes de juliol en defensa del futur, d’un planeta viu i d’un món just.

Aquesta jornada té com a objectiu exigir als governs mesures efectives davant de l’emergència climàtica. Aquesta crisi climàtica és el repte més gran al qual s’enfronta la humanitat; per això, i a fi de donar resposta a la magnitud del problema, la societat s’està coordinant a nivell mundial.

Eixida des d’Alcoi

El grup ha decidit adherir-se a la manifestació convocada a Alacant, que començarà a les 19 hores a la plaça de la Muntanyeta. Per tal de facilitar la participació amb transport col·lectiu, han organitzat un autobús que eixirà a les 17.15 hores des de la plaça d’Al-Azraq d’Alcoi. Han establit una col·laboració econòmica de 5 euros per a cobrir en part el cost de l’autocar.

Cal reservar la plaça en el bus quan més prompte millor; es pot fer per correu electrònic (alcoi@ecologistesenaccio.org), indicant el nom i número de telèfon; els menors de 18 anys, vagen acompanyats o no, hauran de dur necessàriament una autorització firmada per la mare, el pare o tutor (que es facilitarà en fer la reserva).

També es pot fer la reserva en acabar la projecció del documental ‘Home’, organitzada pels Col·lectius DONES i 8 de Març (que tindrà lloc el dimecres 25 de setembre, a les 19h, a l’IVAM-CADA d’Alcoi, al c/Rigobert Albors núm. 8).

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *