foradia subscriutegrat

Nova línia d’autobús per a l’alumnat d’FP de l’Alcoià i El Comtat

L'objectiu és millorar el Servei de Transport Universitari, i beneficiar a més persones vertebrant un transport públic entre els municipis de les comarques

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat oferirà a partir de setembre un nou servei d’autobús que unirà els principals municipis amb centres de Formació Professional de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. En total seran quatre autobusos diaris al llarg de tot el curs, dos d’anada i dos de tornada, i que estan pensats per a cobrir els torns de matí i vesprada dels centres d’estudis.

El recorregut serà des de Muro fins a Castalla i tindrà parades en l’Alqueria d’Asnar, Cocentaina, Alcoi, Ibi i Onil.

L’alumnat interessat podrà sol·licitar la seua targeta de transport i beneficiar-se de les tarifes reduïdes per a viatjar. La resta de la ciutadania podrà fer ús d’aquest transport abonant la tarifa ordinària.

Aquesta línia té com a objectiu vertebrar les comarques i facilitar l’accés als centres de Formació Professional, davant la creixent demanda d’aquest tipus d’estudis i la manca d’un transport que articule l’Alcoià i El Comtat amb la Foia.

600 persones es beneficien del Servei de Transport Universitari en cada curs. Aquest és un servei públic que facilita la connexió entre les comarques i els centres d’estudis d’Alacant. Ara, amb aquesta nova línia es prestarà també servei a l’alumnat d’FP i per tant, augmentarà la quantitat de persones beneficiàries i es posarà en marxa un transport públic necessari per a impulsar els centres d’estudis propers i vertebrar la zona.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *