foradia subscriutegrat

Alcoi es prepara pel 9 d’Octubre amb especial atenció als llibreters

L'agenda d'activitats contempla diferents propostes des del dissabte, 5 d'octubre, amb la inauguració de la fira a La Glorieta

L’Ajuntament engega el dissabte 5 d’octubre el programa amb motiu del 9 d’Octubre. Programa d’activitats.

La festa dels valencians i valencianes tindrà a Alcoi la seua Fira del Llibre en Valencià i de Productes Artesans, visitable fins el mateix dia 9. Una de correfocs amb Dimonis Rafolins, partides d’escacs, dansades populars, teatre infantil i exhibicions de pilota valenciana. Tot açò i molt més en un 9 d’Octubre alcoià que ha promés estar del costat “de la llengua i les tradicions”, com ha destacat el regidor de l’àrea de Cultura, Raül Llopis, en la presentació en roda de premsa.

Altres activitats destacades són la ja instaurada Gala Premis 9 d’Octubre i el concert, a càrrec de la Unió Musical, que se celebrarà el mateix dimecres, i que tindrà dos protagonistes destacats: el periodista Javier Llopis i l’actriu Neus Agulló. Serà al Teatre Calderón on, a més a més, La Dependent portarà el divendres 11 l’espectacle ‘Separeu-vos junts!’, estrenat a la darrera Mostra de Teatre, i el diumenge 13 actuaran Joan Isaac i Andreu Valor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *