foradia subscriutegrat

Alcoi presenta l’Oferta Pública d’Ocupació 2022

L'Ajuntament ha fet públic dues parts en l'oferta, una ordinària i altra extraordinària per a reduir la taxa de temporalitat que se situa en el 5%

El passat 7 de maig, l’Ajuntament d’Alcoi va publicar al Butlletí Oficial de la Província (BOP) l’Oferta Pública d’Ocupació per a aquest any 2022. Aquests llocs de treball han sigut aprovats després de l’acord entre la Junta de Govern Local i els sindicats. La convocatòria d’ocupabilitat es divideix en dues parts. Per una part, l’oferta ordinària i per altra, una extraordinària destinada a l’estabilització dels treballs temporals.

L’Ajuntament ha fet públic l’oferta ordinària que comprén les places que es cobreixen per oposició lliure o promoció interna d’acord amb la taxa de reposició legal existent. Entre l’oferta destaca les 14 places d’Administratiu, 4 places d’Agent de la Policia Local (dues per oposició lliure i dues per torn de mobilitat), 2 places de Conserge per oposició lliure i 7 places d’Oficial per oposició lliure (2 de serveis, 3 d’electricista i 2 de medi ambient).

A més a més, l’oferta ordinària també contempla 3 places d’Oficial Electricista, 3 de tècnic Auxiliar de Biblioteca- Arxiu i una plaça d’Encarregat Responsable d’Instal·lacions Esportives. Finalment, es presenta una oferta d’Enginyer Tècnic Industrial i una de Tècnic Mitjà que s’aconseguirà per promoció interna.

Per altra banda, quant a l’oferta extraordinària, que ha fet públic l’Ajuntament d’Alcoi, es destina a l’estabilització d’ocupació temporal. Es podrà accedir per mitjà de dos sistemes: Un per concurs i altre per oposició. El primer d’ells contempla les places d’Auxiliar d’Escola Infantil, d’Educador, de professor de dibuix, flauta, música i una de Treballador Social.

Pel que fa a les places per oposició, dues seran per Administratius, una per Agent d’Igualtat, per a Educador Social, Psicòleg i diversos professors per al Conservatori Municipal de Música.

Així mateix, gràcies a la publicació d’aquesta oferta d’empleabilitat de caràcter públic es redueix al 5% la taxa de temporalitat sobre el total de les places estructurals. Una xifra que el situa per davall del 8% que estableix la llei per a aquest any.

El regidor de Personal de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda, ha explicat que “Alcoi és un dels ajuntaments que més actualitzat està quant a ocupació pública. És cert que la taxa de reposició existent encara ens limita, però cal tindre en compte que després d’aquesta convocatòria només quedaran pendents d’estabilitzar aquelles places cobertes com interinatge en els últims tres anys. Totes les anteriors a l’any 2018 han sigut tretes a concurs o estan en procés de presentació i d’exàmens”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *