foradia cdturisme

Feliu Ventura trau nou disc: ‘Convocatòria’

El músic de Xàtiva publica un disc personal, d’himnes xicotets, domèstics i assemblearis que s’acompanya amb textos de referents polítics i socials per vestir cada cançó

Juan Miguel Morales

L’11 d’octubre ix a la llum ‘Convocatòria’, el nou treball de Feliu Ventura, després de 8 anys sense traure disc amb cançons pròpies.

Hi ha concerts confirmats arreu del país i les entrades ja estan a la venda: el 9 de novembre a la Fira Trovam de Castelló, el 29 al Teatre El Micalet de València, el 12 d’octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, el 13 d’octubre a Banyoles, el 8 de novembre a Sant Celoni, i a principis del 2020 a Barcelona.

‘Convocatòria’ està totalment confegit a la seua estimada Xàtiva: de la integritat de la gravació, mescla i masterització fins al disseny i la impressió de la llibreta-carpeta que el vesteix. És un àlbum que transmet felicitat i que, malgrat els temps que corren, o potser precisament per això, té un caràcter marcadament positiu.

Conté 11 himnes xicotets, domèstics i assemblearis que pouen del pop-rock anglosaxó, de ritmes menys habituals en ell i de la música mediterrània. Al darrere dels arranjaments i de la producció hi ha Borja Penalba i Pau Chafer, que encapçalen una selecta nòmina de convidats i una xicoteta col·laboració de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Ginestà.

Les cançons s’acompanyen d’una selecció de textos escrits per catorze persones que volen transformar el món cada dia, i que són referents polítics i socials. A ‘Convocatòria’ hi ha les mans i les reflexions de Marc Granell, Gemma Pasqual, Josep Vicent Frechina, Santiago Alba Rico, Jordi Cuixart (des de la presó), Natza Farré, David Fernàndez, Özgür Günes, Sònia Moll, Martxelo Otamendi, Maribel Servera, Carlos Taibo, Júlia Taurinyà i Mateu Xurí.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *