foradia camaraalcoi

Roxane Arnal mostra la seua vivesa musical en els concerts del Mussol

El passat dijous, 10 d'octubre

La guitarrista i cantant francesa Roxane Arnal va tornar a sorprendre en el Mussol amb el seu quartet. La cantant ha evolucionat musicalment i ha passat del seu estil més country i blues a una barreja de músiques en les quals, com menciona la pròpia Roxane Arnal, s’apropen el folk i el jazz.

Roxane Arnal, amb la naturalitat i la vivesa que la caracteritza en l’escenari, va saber atraure el públic que omplia la Cafeteria Casablanca amb composicions personals fetes amb el pianista francès Baptiste Bailly.

La proposta d’Arnal i Bailly, una atrevida compota musical, treballada amb arranjaments i carregada de dinàmiques, va ser molt ovacionada pel públic. Arnal i Bailly van tocar temes del seu EP amb versió quartet. La presència de Mariano Steinberg a la bateria i d’Ales Cessarini al baix elèctric va portar més color i altres sons.

En el concert van sonar molts gèneres, inclús en alguns compassos el quartet va rememorar la música del rock simfònic.

Un concert original, amb molta qualitat i amb uns músics entregats, que van ressaltar sentir-se molt a gust amb el públic del Mussol, un públic que segons Roxane Arnal gaudeix de la música en directe.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *