lasarga

Alcoi organitza la tercera Trobada dels Horts Socials Municipals

La trobada se celebrarà el dijous 18 a les 9.30 h en la Piscina Municipal 'José Trenzano Alós'. També es farà un esmorzar i dos sortejos, el premi serà un sopar per a dos a l'Hostal Savoy.

Alcoi celebra la tercera Trobada dels Horts Socials Municipals, l’activitat l’organitza el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi. Les Trobades consisteixen a destinar, a través d’un sorteig principalment per a jubilats i aturats, 60 parcel·les cedides pels veïns i veïnes d’Alcoi.

Aquest sorteig es realitzarà el dijous 18 de juliol en la piscina municipal “José Trenzano Alós” a les 9.30 hores. L’objectiu és promoure la convivència, l’intercanvi de coneixements i les varietats locals entre els usuaris de diversos horts socials.

Durant aquesta jornada se celebrarà un esmorzar a més del sorteig de l’hortalissa més gran o més original i el sorteig al millor “aspencat”. El premi és un sopar per a dos a l’Hostal Savoy. Els guanyadors de la darrera edició participaran com a jurat del concurs comptaran amb l’ajuda del personal de l’ajuntament, d’entitats col·laboradores i de la premsa.

El regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, ha declarat que: «Aquest encontre brinda als usuaris dels horts socials l’oportunitat de compartir experiències d’aquesta afició que per a molts es converteix en el seu entreteniment principal, així com de millorar entre tots els coneixements d’agricultura ecològica necessaris per a desenvolupar correctament les activitats en els horts municipals»

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *