foradia pressupostparticipatiualcoi

Avanços en les gestions per a la construcció del polígon mancomunat de l’Alcoià i el Comtat

S'han reunit amb IVACE per parlar dels avanços en la infraestructura

El president de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, Blas Calbo, i la Directora General de l’IVACE, Júlia Company, s’han reunit per a comentar els avanços sobre el polígon mancomunat.

L’IVACE està duent a terme un informe de viabilitat i idoneïtat per a la construcció d’un polígon mancomunat en el terme municipal de Muro, fruit de l’acord al qual van arribar la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i este organisme en el mes d’abril.

Fins a la data, l’evolució de l’estudi de l’IVACE sembla favorable, i el president de la Mancomunitat s’ha mostrat optimista: “Continuem avançant perquè el polígon siga una realitat al més prompte possible“.

Dins l’estudi, que continua en marxa, s’han realitzat diverses accions orientades a determinar la viabilitat del projecte, com reunions entre tècnics de les diferents institucions involucrades, l’elaboració d’una memòria justificativa de necessitats i oportunitats, i la comunicació del projecte a les administracions afectades per tal que emeten els seus informes.

El polígon és un dels grans projectes de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, i permetrà dinamitzar l’economia de les comarques i millorar la qualitat de vida de la ciutadania, sense oblidar que un dels criteris primordials és que el polígon siga sostenible i respectuós amb el medi ambient, per a preservar i protegir l’entorn natural.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *