foradia elgrat

La italiana Federica Bau guanya la XV Biennal Internacional de gravat Josep de Ribera de Xàtiva

L’acte d’inauguració de l ‘exposició tindrà lloc el dilluns 18 de novembre a les 20 de la vesprada a la Casa de Cultura

Federica Bau (Sesto San Giovanni, 1990), s’ha imposat en la XV edició de la Biennal Internacional de gravat Josep de Ribera de Xàtiva amb l’obra ‘Orain II’, realitzada amb la tècnica aiguatinta i aiguafort; fotopolímer i fotogravat.

A més de la guanyadora, el jurat també ha reconegut, per la seua qualitat, tres Mencions d’Honor: a Ariel Kofman (Argentina) per ‘Ciudad de CATVdrales’ en tècnica Xilografia; a Mehrdad Khataei (Iran) per ‘Chronicle of a Suspense in Zero Degree 2’ en tècnica aiguafort i aiguatinta; i a Carmen Isasi Martínez (Madrid) per l’obra ‘A resultas de lo que cae’ en tècnica fotogravat.

L’acte d’inauguració de la mostra, on quedaran exposades les 38 obres seleccionades pel jurat, tindrà lloc el proper dilluns 18 de novembre a les 20 de la vesprada a la Casa de Cultura de Xàtiva. Allí es donarà a conèixer també el catàleg on es reprodueixen a color les obres premiades i seleccionades.

La participació d’enguany ha estat provinent de països com Taiwan, Estats Units, Argentina, Polònia, Itàlia, Iran, Índia, Bulgària, Bielorússia, Àustria, Mèxic i Espanya.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *