foradia subscriutegrat

Àngel Lluís Ferrando dirigirà l’Himne i Jordi Sellés serà l’autor del cartell de les festes 2020

Es reconeix una llarga trajectòria

A falta de poc més de mig any per les pròximes festes de Moros i Cristians, l’Ajuntament d’Alcoi ha donat a conéixer el nom de dos dels seus protagonistes. Es tracta del director de l’himne, que serà Àngel Lluís Ferrando Morales, i l’autor del cartell, Jordi Sellés Pascual.

Ferrando serà el 55é director de l’Himne de Festes. Serà el 24 d’abril quan alçarà la batuta i tota la gent agrupada en la plaça i els carrers del voltant cante l’Himne de Festes compost per Gonzalo Barrachina i que la Junta General de l’Associació de Sant Jordi va aprovar com a tal el dia 25 de febrer de 1917.

Per la seua banda, Jordi Sellés és un autor que reivindica el lloc “de l’humil llapis en el món de l’art, el qual quasi sempre és el germen i el principi de tota obra i per si només és capaç de transmetre sensacions amb el seu traç precís i expressiu”, a banda de pintor, també ha realitzat tasques de disseny en la seua dilatada trajectòria professional.

Crec que són dues persones molt adients per als llocs que exerciran, tots dos mereixen aquest reconeixement després d’una llarga i reconeguda trajectòria. Àngel Lluís és un director que ha renovat la forma de fer concerts de banda en la nostra ciutat, innovant i donant-los un valor afegit, i Jordi Sellés, fa anys que és un dels més destacats dibuixants alcoians. Amb aquest nomenament volem reconéixer la trajectòria de tots dos“, ha explicat la regidora de Festes, Carol Ortiz.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *