foradia becasivace

En una nit màgica milers de persones viuen l’esplèndida Cavalcada d’Alcoi

A la Cavalvada d'Alcoi le sorprenents llargues escales de mà de color vermell han sigut les protagonistes per a repartir els regalets, pujan als balcons de les cases

A Alcoi milers de persones han disfrutat de l’espectacular, cada any més, Cavalcada dels Reis Mags, de les més antigues del món, documentada ja en 1866 i declarada Festa d’Interés Turístic Nacional.

Com és tradició, durant la seua celebració, s’ha generat un ambient de màgia i il·lusió que ha inundat les emocions de tots els presents, i també dels espectadors que l’han vist per televisió. 

Per ella han desfilat els Reis Mags repartit besades entre els xiquets i xiquetes, patges i portatorxes, servidors i escortes; carros engalanats i carrosses; les bandes de música locals i els grups de danses.

Les desenes de patges que han acompanyat als Reis s’han encarregat de dur als xiquets els seus regals: llargues escales de mà han fet possible que pugen als balcons de les cases carrega’n centenars de paquets. Xiquetes i grans han gaudit d’una nit de màgia i il·lusió.

Amb la participació i integració de milers de persones i desenes de col·lectius, representa una mostra de com la societat alcoiana integra el millor de la cultura popular a través de la participació i de la festa, convertint-la en un element de cohesió social. 

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *